Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Recept på jordgubbar i citronmarinad Bild: Arla Köket

Ljuvligt läckra jordgubbar

– och andra fräscha bärdesserter

Trött på gräddiga tårtor, bullar och kakor i stora lass? Bjud på en frisk bärdessert i sommar. Vi har valt ut fem goda efterrätter med bär.

Publicerad 2017-06-19 | katarina@vardagspuls.se

Kompott på bär med kanelcrème

Säsongens bär smaksatta med citrongräs och mild kanelcréme. Sååå gott!
Recept på bärkompott

Jordgubbar och melon i citronmarinad

Fräscha smaker möter varandra i den här efterrätten med jordgubbar, honungsmelon, citronsaft och mynta.
Recept på jordgubbar i citronmarinad

Jordgubbar med ingefärssås och citronmeliss

Hälsosamt och supergod är denna efterrätt med ingefärssås som lyfter jordgubbarna och ger dem lite extra sting.
Recept på jordgubbar med ingefärssås

Blåbärsdessert i glas

Blåbär och kiwi i en smaskig blandning tillsammans med kvarg och havreflarn. Mums!
Recept på fruktig blåbärsdessert i glas

Frusen hallonvanilj

Nyttigare alternativ till glass och väldigt lätt att göra. Frusna hallon med vaniljkvarg kommer garanterat göra succé i sommar.
Recept på frusen hallonvanilj

Crostini med bär

En annorlunda och god dessert med baguette och goda bär. Antingen blandar du bären, väljer en enda bärsort eller varför inte servera några crostini med blåbär, några med hallon och några med smultron.
Recept på crostini med bär

Gratinerade björnbär

Så enkelt, så snabbt och så gott. Den här desserten smakar bäst med frysta björnbär eller någon annan bärsort om du föredrar det.
Recept på gratinerade björnbär