Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Recept på sallad med matvete, lax och granatäpple Bild: Arla Köket

Gott med granatäpple

6 härliga recept att njuta av i vinter

Granatäppelkärnor är inte bara dekorativa i grytor och sallader – de är också sprängfyllda med C-vitaminer, olika mineraler och antioxidanter. Så passa på att njuta av den underbara frukten nu när den är i säsong.

Publicerad 2018-01-02 | Arla Köket

Här bjuder vi på 6 härliga recept som alla innehåller granatäpple.

Psst!  Innan du börjar tillaga något av recepten kan det vara bra att kolla in denna video som förklarar hur du på ett smidigt sätt kärnar ur granatäpplet utan att hela köket blir nedstänkt.

Marockansk köttgryta med granatäpple

Aprikoserna reder såsen och ger grytan karaktär medan de krispiga granatäpplekärnorna ger fin syra.
Här hittar du receptet

Vintersallad med kyckling och granatäpple

 

En sallad i härliga färger! Servera salladen ljummen och gärna med ett gott bröd till. Vill du inte ha kyckling går det fint att byta ut den mot ett vegetariskt alternativ.
Här hittar du receptet

Turkisk pastasallad med granatäpple

En härlig pastasallad där risoni ersätter arpa sehriye, pastagrynen som är så populära i turkiska sallader och soppor. Vacker och extra god med röda kärnor från granatäpple.
Här hittar du receptet

Varm vetesallad med stekt lax och granatäpple

 

En färgrik coh matig sallad med nötter, granatäpple, yoghurt och halstrad lax.
Här hittar du receptet

Kyckling med belugalinser och granatäppelkärnor

Servera nystekt kyckling med de här smakrika linserna som för tankarna till mellanöstern. Blanda ner ruccola eller bladspenat i linserna för mer salladskänsla. Toppa med granatäppelkärnor.
Här hittar du receptet

Sallad med ost, granatäpple och couscous

Marinera couscous i vinägrett med spiskummin. Passar bra med lammkorv och vitost. Korven kan enkelt bytas ut mot ett vegetariskt alternativ om du föredrar det.
Här hittar du receptet