Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Grillad lax Bild: Arla Köket

7 grillrecept som räddar valborg

Äntligen har grillsäsongen börjat på riktigt!

Valborg brukar vara den helgen då många av oss plockar fram grillen för första gången. Varsågod, här är sju galet goda grillrecept inför grillpremiären.

Publicerad 2017-04-27 | Senast ändrad 2018-04-26 | Vardagspuls

Grillad biff med matig sallad

 

Ont om tid? Det här är världens enklaste grillrätt. En biff, couscous och färska grönsaker är allt du behöver. Och vill du spara på kolhydraterna gör du bara lite extra sallad och skippar couscousen.
Recept på grillad biff

Grillad lax med barbequesås

Lax är ju galet gott att grilla men kan ibland falla isär. Testa rimmad lax som har en fastare konsistens och som därför är lättare att grilla.
Recept på grillad lax

 

Helgrillad lammentrecote med vitlökssparris

 

Ett klockrent recept för alla sparrisälskare. Grillad lamm och grön sparris, kan det bli är godare? Dessutom är sparrisen i säsong så passa på och njut! Här hittar du fler sparrisrecept.
Recept på grillad lamm med sparris

Quinoasallad med melon och kryddig korv

Den här salladen är inte bara hälsosam, den är också så god att man aldrig vill att den ska ta slut. Melonens sötma gifter sig perfekt med korvens kryddstarka smak. Välj chorizo eller den korv du gillar bäst. Quinoa är dessutom proteinrikt och gör så att du håller dig mätt länge.
Recept på quinoasallad med melon och grillad korv

Grillad dragonkyckling med amerikansk hacksallad

Den här rätten är hälsosam, god och väldigt enkel att göra. Vill du ha den ännu matigare kan du servera den med ugnsbakad klyftpotatis.
Recept på dragonkyckling med hacksallad

Grillad aubergine med mynta, russin och pinjenötter

Vegorätt som består av ljuvliga smakkombinationer. Servera den som en enskild rätt, på buffébordet eller som tillbehör till en huvudrätt.
Recept på grillad aubergine

Fruktspett med kall citronsås

Nyttig och supergod efterrätt som gillas av både stora som små. Antingen kan du servera spetten som de är eller pensla dem med lite honung och lägga dem på grillen. Det blir extra gott med den kalla citronsåsen till.
Recept på fruktspett