Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
 

Anna Maria Corazza Bildt visar sina färdigheter i köket. Från Vardagspuls den 17 april.

Anna-Maria Corazza Bildt bjuder på sin paradrätt

Melanzane alla parmigiana

Mellanzane alla parmigiana är en italiensk, vegetarisk gratäng med aubergine, tomatsås och ost. Det här är politikern Anna Maria Corazza Bildts favoritrecept på rätten.

Publicerad 2015-03-27 | Senast ändrad 2015-06-17 | marten@vardagspuls.se

Ingredienser:

Tomatsås

1 stor aubergine eller 2 små

2 msk salt

2 msk extra virgin olivolja

300 g buffelmozzarella

3 dl lagrad parmesanost

Melanzane:

1 msk extra virgin olivolja

8 färska tomater eller 1 burk krossade tomater

1 klyfta vitlök

1 gul lök

1/2 tsk salt

färsk basilika till garnering

Gör så här:

  1. Skiva auberginen i ungefär 0,5 cm tjocka skivor. Alla ska vara lika tjocka. Lägg skivorna i lager på en tallrik med lite salt mellan varje lager. Låt auberginen stå och rinna av cirka en halvtimme.
  2. Gör tomatsåsen. Skölj tomaterna och lägg ner dem i en kastrull med kokande vatten i någon minut tills skalet spricker. Torka och grovhacka tomaterna.
  3. Hacka löken och vitlöken, stek i extra virgin olivolja tills den är mjuk och genomskinlig. Häll på tomater, salt och låt såsen sjuda i minst 15 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.
  4. Skölj bort saltet från aubergineskivorna. Varva sedan aubergineskivor med tomatsås. Skiva mozzarella och parmesanost över, garnera med tomatsås. Du kan göra allt i en form eller som enskilda bitar.
  5. Sätt in formen i ugnen i runt 20 minuter tills osten har smält. Garnera med färsk basilika och om du vill riven parmesanost. Servera varm som den är eller som tillbehör.