Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Hemlagad kräftlag Bild: Arla Köket

Välkomna på kräftskiva som passar alla!

Frossa i skaldjur, pajer och goda tillbehör

På en kräftskiva finns det nästan alltid någon som inte är så förtjust i kräftor. Men med fler skaldjur, pajer, sallader och goda tillbehör har du ordnat en fest för alla smaker!

Publicerad 2017-08-08 | Vardagspuls

Skaldjursplateau med två såser

Varför bara begränsa sig till kräftor? Servera en skaldjursplateau så kan gästerna välja själva de skaldjur de gillar bäst.
Här är receptet

Ostpaj med smakrik Svecia

Ett måste på kräftskivan. Den här goda ostpajen passar både som tillbehör till kräftorna och som enskild rätt.
Här är receptet

Kantarellpaj med cheddar

Bara ordet får det att vattnas i munnen. Ställ fram en kantarellpaj bland tillbehören så blir till och med den största kräftmotståndaren glad. Kan ätas ihop med kräftorna eller precis som den är. Och den här kantarellpajen är extra smarrig eftersom den även innehåller smakrik cheddarost.
Här är receptet

Kräftlag till tinade kräftor

Imponera på gästerna med egen hemlagad kräftlag.
Här är receptet

Räksallad med grapefrukt

Servera en stor skål med räksallad. Mättande även för dem som inte äter kräftor. Den här salladen innehåller även grapefrukt som ger den en fräsch syrlig smak.
Här är receptet

Ceviche på pilgrimsmusslor

Pilgrimsmusslor på spröda nachoskal är galet gott och passar perfekt på ett buffébord på kräftskivan.
Här är receptet

Grekisk sallad på en pinne

Servera en grekisk sallad som tillbehör på ett lite annorlunda sätt. Gott, roligt och festligt!
Här är receptet

Lätt löjromssås

Löjromssås passar både till skaldjuren och till pajerna som smakförhöjare.
Här är receptet

Focaccia med rosmarin

Focaccia passar till det mesta så även på en skaldjursfest. Ett bröd som både vuxna och barn brukar uppskatta.
Här är receptet