Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Äggröra recept Bild: Arla Köket

Fixa en Vasaloppsfrukost

6 ljuvliga recept att njuta av framför tv:n

Föredrar du att titta på Vasaloppet istället för att åka det? Vad passar då bättre än en härlig långfrukost framför tv:n. Vad sägs om bananpannkakor, hälsobröd och krämig äggröra? Servera med kaffe, te, juice eller varm choklad och du har en underbar Vasaloppsfrukost framför dig.

Publicerad 2017-02-24 | Vardagspuls

Blåbärssoppa med cottage cheese

Blåbärssoppa är ett självklart inslag för skidåkarna i Vasaloppet. Nyttigt och stärkande för alla som kämpar i spåret – och för dig. Den här goda soppan innehåller krossade digestive kex. Vill du vara lite mer hälsosam kan du självklart skippa detta inslag. Soppan smakar lika bra varm som kall.
Gör så här
Fler härliga recept med cottage cheese hittar du här

Chiapudding med yoghurt och apelsinjuice

Lyxa till din Vasaloppsfrukost med en smarrig chiapudding. Variera med frukt, bär, nötter, riven kokos eller Müsli kanske?
Gör så här

Äggröra med cottage cheese

Den här äggröran är så god! Vill du spetsa till den lite kan du lägga till tomat, persilja, selleri, paprika eller vad du nu har hemma. Äggröran är supergod tillsammans med ett grovt bröd.
Gör så här

Lätt hälsolimpa

Det här brödet går supersnabbt att baka. Den söta smaken kommer från aprikos och tuggmotståndet från blandade nötter. Mums!
Gör så här

Smoothie med hallon och kokos

En fluffig smoothie med underbar smak av hallon, banan och kokos. Om du använder frysta hallon, kom ihåg att tina dem först. Alla finalister i tävlingen Årets kock 2017 fick i uppdrag att skapa en mjölkdrink. Det här är Martin Hansens härliga bidrag!
Gör så här

Powergröt med hallon, mango och cottage cheese

Vad passar bättre att ladda batterierna med än gröt? Toppa gröten med din favoritfrukt och njut!
Gör så här

Bananpannkakor

Visst får det plats lite pannkakor också? De här goda bananpannkakorna går helt enkelt inte att motstå.
Gör så här