Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
rotfruktssallad Bild: Arla köket

Lättlagat i långpanna

Perfekt till vardag som till fest

Slipp kladdiga kastruller, ugnsformar och stekpannor. Lägg alla godsaker i en långpanna, stoppa i ugnen och vips så är det klart!

Publicerad 2017-03-23 | Vardagspuls

Lasagne i långpanna

Perfekt att laga till hela familjen, storkalaset eller spara i portionsformar och frys in. Servera gärna lasagnen med en grönsallad till.

Recept på långpannelasagne

Italiensk foccacia med färska örter

Foccacia är ett italienskt bröd som passar perfekt som brytbröd till soppan eller till salladen. Testa att smaksätta foccacian med flingsalt, färska örter, oliver eller soltorkade tomater.

Recept på italiensk foccacia

Varm rotfruktssallad i långpanna

Den här rätten är inte bara nyttig den är också magiskt god! Krispiga rotfrukter och grönsaker i långpanna med färsk rosmarin, till det en sötsur apelsindressing, mm...

Recept på varm långpannesallad

Ugnspannkaka i en nyttigare variant

Klassisk långpannerätt, här i en nyttigare variant med cottage cheese, dinkelmjöl och riven potatis.

Recept på nyttig ugnspannkaka

 

Grillad kyckling som hela familjen gillar

Den här hälsosamma kycklingrätten är superenkel att tillaga. Rökt paprika, vitlök och citron ger den en svag kryddsyrlig smak som även barn gillar, till den serveras ugnsbakade poatishalvor. Och allt detta ryms i en enda panna! 

Köttbullar i ugnen

Stora saftiga köttbullar med tomater och oregano är en riktig familjehit! Servera med ugnsbakad potatis och en grönsallad till.

Äppelkaka i långpanna

En saftig äppelkaka som är perfekt när man får gäster. Tål du inte nötter? Strö över pumpakärnor istället.