Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Hjärtformade läckerheter på alla hjärtans dag Bild: Arla Köket

8 hjärtformade läckerheter på nolltid

Kärleksmat från morgon till kväll

Frossa i kärlek från morgon till kväll. Bjud din kära på nyttig mat och fin dukning med hjärtat som tema.

Publicerad 2017-02-13 | Vardagspuls

Frukost

Hjärtformade minismörgåsar

Bjud på en härlig frukost fylld med kärlek. Stansa ut hjärtbröd (till exempel formfranska eller polarbröd) med hjälp av en pepparkaksform, lägg på utstansad skink- eller ostskiva och toppa med ett gurkhjärta. En paprikaskiva är också lätt att forma till ett hjärta.

Sugen på ägg? Stansa ut ett stekt ägg med hjälp av en hjärtformad pepparkaksform. Extra nyttig frulle? Lägg till saftiga jordgubbar eller blåbär, självklart formade som ett hjärta.

Fler nyttiga och smarriga recept på Arlas frukostsida

Lunch

Pannkakshjärtan med sylt och grädde

Pannkakshjärtan kan du göra med hjälp av en pepparkaksform. Toppa med sylt eller grädde.

Alternativt:

Vem blir inte varm i kroppen av en hjärtformad pizza fylld med läckerheter?

Romantisk dukning

Duka i kärlekens färger, rött, vitt och rosa. Placera en enkel röd ros mitt på bordet. Det ger bäst effekt.

Fika

 

Bjud på vaniljhjärtan. Köpta eller hembakade.

Så bakar du vaniljhjärtan

Kärleksmums är ett givet bakverk på alla hjärtans dag. Forma dem till hjärtan med hjälp av en pepparkaksform.

Chokladhjärtan, geléhjärtan och en kopp kaffe eller té är också en trevlig eftermiddagsfika.

Middag

Hjärtformad lasagne med kräftstjärtar

Skaldjur och kärlek är en given kombo. Vem kan motstå en krämig lasagne?

Romantisk lasagne med kräftstjärtar