Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Mustig kycklinggryta Bild: Arla köket

Mat som passar bra att frysa in

Starta matlådeklubb på jobbet

Har du dålig koll på vad du gör av dina pengar? Kanske kan vardagsluncherna ute vara boven i dramat? Om du istället tar med mat kan du spara in en hel del och istället lägga pengarna på något mycket roligare!

Publicerad 2017-11-06 | Vardagspuls

Tro det eller ej men snart står julen för dörren. Då kan det vara skönt att ha några extra kronor på kontot för att skämma bort nära och kära. En stor bov i privatekonomin kan vara att äta lunch ute, så varför inte börja med matlåda på jobbet? Om inte den kulturen finns på din arbetsplats så starta en matlådeklubb. Gå ihop fem stycken och ta en varsin dag då ni lagar mat till varandra. Då behöver du bara laga mat en gång och får dessutom chansen att starta nya spännande rätter. Här tipsar vi om några rätter som passar bra att laga stora mängder av och sedan frysa in. Perfekt för matlådan alltså! 

Snabb och mustig kycklinggryta

En underbart god och generös kycklinggryta. Att den dessutom går snabbt att göra och passar bra att frysa in gör den till den perfekta rätten för matlådan. Om du inte äter kyckling kan du bita ut det mot ett vegetariskt alternativ som till exempel quorn.
Här hittar du receptet

Lasagne i långpanna

Klassikern lasagne som räcker till många personer eller fler måltider. Frys in i portionsförpackningar och ta med till jobbet.
Här hittar du receptet

Franska fiskbiffar

Fantastiskt goda fiskbiffar som smakar extra gott med hemlagat potatismos. Eller om du är lite extra stressad: pulvermos.
Här hittar du receptet

Ungersk gulaschsoppa

Ungersk gulasch är en mustig och härlig soppa, här med köttfärssås. Äter du inte kött byt ut mot ett vegetariskt alternativ som till exempel sojafärs. Servera med en klick vitlöksröra till.
Här hittar du receptet

Matmuffins med cottage cheese och sötpotatis

De här muffinsen kanske inte räcker som lunch men är ett perfekt mellanmål. Så varför inte baka och bjuda jobbarkompisarna på dessa nyttiga läckerheter?
Här hittar du receptet