Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Somrig tonfisksallad med cottage cheese och potatis Bild: Arla Köket

Nyttiga sommarluncher med cottage cheese

8 lätta recept för lata dagar

Varma dagar kan det vara svårt att hitta motivationen till att laga en rejäl lunch. Här har vi därför samlat snabba, enkla och nyttiga recept med cottage cheese.

Publicerad 2017-06-14 | Vardagspuls

Smarriga bananpannkakor med cottage cheese

En matig variant på pannkaka med smak av banan, vanilj och cottage cheese. Toppa med banan och skogens vackraste bär, blåbär så har du en läcker lunch för både stora och små.
Gör så här

Cottage cheese med frukt och nötter

Snabbare lunch än så här blir det inte! Skär äpplen i bitar, hacka hasselnötter och toppa cottage cheese-röran. En enkel och lätt lunch för varma, lata sommardagar.
Gör så här

Lätta plättar med cottage cheese och skinkröra

Plättar är bara så gott! Här en variant med cottage cheese och rökt skinka. Om du hellre vill ha ett vegetariskt alternativ kan du toppa plättarna med soltorkade tomater och svarta oliver istället.
Gör så här 

Kycklingwraps med cottage cheese och koriander

En lite lyxigare variant av wrap fylld med kycklingfilé, avokado, cottage cheese och koriander. Kycklingen kan du lätt byta ut mot vegetariska filéer.
Gör så här

Svalkande hallonsmoothie med cottage cheese

Ett perfekt lunchalternativ för dig som föredrar en riktigt lätt lunch. Smoothien är mättande, svalkande och full av protein. Mums!
Gör så här

Somrig tonfisksallad med cottage cheese

En mättande lunchsallad med tonfisk, ägg, cottage cheese, potatis och haricots verts som passar alldeles utmärkt för lediga sommardagar.
Gör så här

Bulgur med cottage cheese och avokado

En lätt och snabblagad sommarlunch med smak av apelsin, vitost, cottage cheese och bulgur.
Gör så här

Ljummen bulgursallad

En näringsrik, mättande och enkel sallad som du gör i ett svep. Servera med valfritt tillbehör som till exempel fisk, kött, nötter eller ost.
Gör så här