Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
ostsnacks nyttiga snack recept Bild: Arla Köket

10 supergoda snabba snacks

Passar både för stora som små

Ladda upp med smarriga snacks inför helgmyset. Här tipsar vi om småplock som både är goda, hälsosamma och barnvänliga!

Publicerad 2017-02-27 | Senast ändrad 2017-09-07 | Vardagspuls

Frasiga fräsiga grönkålschips

Välj bort tomma kalorier och njut med gott samvete. Grönkål innehåller massor med antioxidanter och vitaminer och är ett bra alternativ till vanliga chips.
Här har du recept på frasiga grönkålschips

Grym god rödbetsröra

Sött och salt möter varandra i den här fantastiskt smarriga rödbetsröran. Njut av den som dipp, som topping på soppa eller som pålägg på macka.
Så rör du ihop rödbetsröran

Catarinas ostsnacks på tunnbröd

Ost, oregano och flingsalt på tunnbröd görs på nolltid och passar som snacks både till drinken och till barnens fredagsmys.
Recept på Catarinas ostsnacks

Ost på sticka

Osten är snacksens bästa vän. Dels kan du använda olika slags ostar  du kan servera dem på olika sätt exempelvis som ostbricka eller som här i små kuber med tandpetare. Du kan också stansa ut figurer och symboler från en mjukare hårdost, stjärnor, minihjärtan, gubbar. Använd minikakformar så går det lättast. Ostsnacksen är mest barnvänliga naturella men kan även serveras med honung, färska örter, nötter, valnötter eller pinjenötter.
Så här fixar du till ostsnacksen

Pizzaslice med grönsaker

De flesta barn älskar pizza som kanske inte räknas som den mest hälsosamma måltiden. Men här har vi valt ut en pizza med de godaste grönsakerna som topping. Och less is more, servera den som en minislice, en liten mumsbit som förgyller helgmyset.
Så här gör du grönsakspizza

Fresta med Ali Babas frestelser

De här små ostknyterna är så goda så man inte vet vart man ska ta vägen. Servera till drinken, till fredagsmyset, på buffébordet eller på barnkalaset.
Recept på Ali Babas magiskt goda knyten

Morotsstavar med avokadodipp

Superenkelt snacks som du gör på bara några minuter. Friskt, krispigt och gott. Glöm inte att skära upp tillräckligt många stavar, de brukar gå åt i ett nafs.
Här är receptet på avokadodippen

Krasseost med korv på spett

Ostkuber som varvas med ölkorv och krasse på spett är gott ihop med en kall öl. Byt ut ölkorven mot en mildare variant och ölen mot ett stort glas glas mjölk och vips har du det perfekta snackset även för barnen.
Så här gör du spetten

Franska snacks

En mix av nötter, rosmarin och flingsalt. Mer behövs inte för att förgylla kvällen för varje nötälskare.
Så här gör du nötsnacksen

Fruktspett med kall citronsås

Visst kan även frukt serveras som snacks till helgmyset. Fräsch, gott och hälsosamt – kan det bli bättre? Servera spetten grillade eller som de är.
Så här gör du spetten