Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Recept på äggtoddy Bild: Arla Köket

Sista minuten-recepten inför påsken

Sillen du gör på fem minuter och 6 andra påskrecept

Påsken står för dörren och det är hög tid att njuta av god mat och härligt sällskap tillsammans med vänner och familj. För dig som inte har lust att lägga flera timmar på påskbordet har vi recepten för en lyckad sista minuten-påsk.

Publicerad 2017-04-12 | Vardagspuls

Snabb laxpudding

Laxpudding hör påsken till. Den här varianten går snabbt att laga men smakar minst lika bra.
Gör så här

Snabbt bröd med oliver

Bröd är en självklarhet på påskbordet. Om du inte vill köpa brödet färdigt tycker vi att du ska testa den här goda varianten med oliver, honung och rosmarin.
Gör så här

Lax och hovmästarsås

Att grava sin egen lax tar tid så inför sista minuten-påskbordet föreslår vi att du köper färdiggravad lax. Att göra din egen hovmästarsås däremot går snabbt och smidigt.
Gör så här

Sill på fem minuter

Är det ens möjligt? Ja, faktiskt! Den här romsillen som är gjord på stenbitsrom, gräddfil och dill, gör du på fem minuter. Men kom ihåg att sillen ska stå i kylen en stund och gotta till sig.
Gör så här

Djävulsägg

Superenkelt och ett vackert inslag på påskbordet. Fyll ägghalvorna med en smakrik fyllning gjord på färskost, sötstark senap, cayennepeppar och färsk gräslök.
Gör så här

Dessert

Äggtoddy – påskens enklaste dessert

En härlig dessert som går att smaksätta på många olika sätt och dessutom – så vacker.
Gör så här

Mjukglass med fluffig kolagrädde

En enkel och festlig efterrätt som passar både barn och vuxna. Toppa med karamelliserade salta mandlar. Mums!
Gör så här

Tyckte om den här artikeln? Då borde du testa vårt nyhetesbrev – helt gratis. Prenumerera här