Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp

7 sjukt snygga smarriga sommarsallader

Ät även med ögonen

Hört talas om uttrycket att äta med ögonen? Salladen är en sådan rätt. Basen utgörs av kulörta grönsaker. Sedan är det bara att släppa fantasin loss med hjälp av olika ingredienser och fin presentation.

Publicerad 2017-06-07 | Senast ändrad 2018-05-14 | Vardagspuls

Asian style – Nudelsallad med räkor

 

Färgglad sallad med nudlar, mycket grönt, lime och rosa. Den här salladen är inte bara vacker att servera, den är hälsosam och superfräsch. Kör the Asian style rakt av med dukning som för tankarna till Sydostasien.
Recept på nudelsallad med räkor

Flera nyanser av rött – sallad med rödbetor & hallon

Flera nyanser av rött har den här vackra salladen som bland annat innehåller rödbetor, hallon, mangold och mögelost. Fantastiskt goda smaker och få ingredienser så det går väldigt snabbt att göra den.
Recept på sallad med rödbetor och hallon

Sallad på burk – med ost och avokadokräm

Gult, orange, grönt och rött. Den här salladen är sprängfull av nyttigheter samtidigt som den är snygg att titta på. Servera den gärna i glasburk som på bilden ovan.
Recept på sallad på burk

Sallad på planka – med frukt, fetaost och örtolja

En härlig planksallad som hela familjen kan uppskatta där olika smaker möter varandra. Servera på träplanka med melonkulor, jordgubbar, gurkstavar, nötter och liten skål med oströra i.
Recept på planksallad

Liten sallad på sked – med äpple, potatis och rom

En liten aptitretare före maten eller mellan rätterna tackar ingen nej till. Servera vackert på en matsked. Kan även serveras enskilt på ett buffébord.
Recept på sallad på sked

Passion för persikor – sallad med grillade persikor

Perfekt sommarsallad med grillade persikor, rödlök och svarta oliver. Servera tillsammans med en len yoghurtdressing med smak av rosmarin och ingefära.
Recept på grillad persikosallad

Skira salladen – med rödbetor, äpple och dill

Rödbetor tunt skivade med mandolin, dill och äpple. Den här salladen är som ett skirt konstverk. Passar både som enskild rätt eller som tillbehör.
Recept på skira salladen