Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Smygstarta julen med Vardagspuls Bild: Pixabay

Smygstarta julen med dessa julförberedelser inför ditt julmingel

Med allt du behöver för mingel och bak

Längtar du efter julen? På Vardagspuls smygstartar vi julen en vecka innan första advent. Här bjuder vi på våra bästa recept för att komma igång med julmyset.

Publicerad 2016-11-17 | Alexandra Lönnroth

Så fixar du julbaket

Julen är här! Ja, eller snart i alla fall. Varför inte samla ihop ett gäng goa vänner, familj och släkt eller nya bekantskaper för lite hederligt julbak? Både gott att äta själv eller ihop med de du håller kär. Vi har samlat våra bästa recept för att din jul ska bli den godaste någonsin.

Julens hälsosamma kryddor

Bara för att det är jul behöver inte allt man stoppar i sig vara onyttigt. Kryddor som kanel, kardemumma och saffran är både gott och nyttigt. Läs mer om hur du kan använda dessa här!

Tilltugg till glöggminglet

Vad vore julen utan alla mysiga glöggmingel? I alla fall inte lika kul. Pepparkakor i all ära men det finns ju så mycket gott tilltugg man kan bjuda på. Här kan du läsa om goda tilltugg till glöggminglet här!

Stjärnkockens äppelglögg

När vi ändå är inne på glöggmingel. Varför inte bjuda på en riktigt god glögg? Och det behöver faktiskt inte vara särskilt svårt. Läs om hur stjärnkocken Christian Hellberg gör sin favoritglögg här.

 

Köttbullar med smak av jul

Jul utan köttbullar? Skulle inte tro det. Men varför inte prova att slänga i lite juliga kryddor i smeten? Både gott, nyttigt och nytt. Äter man inte kött går det självklart att byta ut köttet mot något vegetariskt. Läs mer om kryddblandningar för julens godaste (kött)bullar här!