Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Avdelningen presenteras av Arla Arla logotyp
Fish taco Bild: Arla Köket

Älska tacos!

Med allt från vegetariskt till kyckling

Tacos är en populär rätt som passar vid middagsbjudningar, fredagsmys och andra tillställningar. Här bjuder vi på 7 recept för dig som vill upptäcka nya smaker på tacos-fronten. Kombinera med säsongens grönsaker och njut!

Publicerad 2017-03-06 | Senast ändrad 2017-10-18 | Vardagspuls

Salladstaco med curryfärs och kokoskräm

En perfekt tacos för dig som helst vill skippa brödet. Servera tacosen i isbergssalladsblad och vips har du en annorlunda och vacker variant på den älskade tacosen.
Gör så här

Vegetariska tacos

Tacos smakar lika bra med svarta bönor och tärnad vitost. Servera med mjuka eller hårda skal och njut. Vill du ha extra protein kan du göra en ”färs” på soja eller quorn.
Gör så här

Kycklingtacos

Kyckling är en klar favorit hos många familjer. I kombination med tacos och lime blir den supergod. Servera i tacosskal med riven ost, avokado och majs så får du en riktigt härlig tacos.
Gör så här

Guacamole

Vem vill inte ha guacamole till sina tacos? Njut av den i din tacos på mjukt bröd eller använd som dipp till dina nachos.
Gör så här

Tacopaj med kyckling

Tacos behöver inte nödvändigtvis innebära ett hav av tillbehör, bröd och chips. Den här mexikanskt kryddade pajen är supergod och enkel att tillaga.
Gör så här

Tonfisktacos med bönor

Den här varianten blir ett lite smalare alternativ eftersom köttfärsen byts ut mot tacos, kidneybönor och mager ost.
Gör så här

Fish taco

Ett underbart recept på frasig fisk som serveras i tortillabröd med smulad ost, yoghurt och fruktig salsa. Svår att motstå och enkel att göra.
Gör så här

Köttfärssås med tacosmak

Hur får man egentligen till den perfekta köttfärssåsen med tacossmak? Vi har receptet! Vill du inte ha köttfärs? Byt ut mot quorn, soja eller något annat köttsubstitut.
Gör så här

Fler tacosrecept hittar du här