Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Få starkare mage med Leila Söderholms magövningar Bild: Moa Alexandersson

PT:n: ”Stress kan lagra mer fett kring magen”

Träna efter just din magtyp

Hur blir man egentligen av med den där muffinsmagen? Och vad gör jag för fel som aldrig får bort det där envisa bukfettet? Personliga tränaren Leila Söderholm svarar på tittarfrågor och visar effektiva magövningar i studion.

Publicerad 2016-03-14 | Vardagspuls

Vardagspuls: Hur blir man egentligen av med den där muffinsmagen? I måndagens program kan du chatta med personliga tränaren Leila Söderholm om magträning.

12:34, 10 March 2016

sara: Varför tror vi alltid att vi kan punktträna - funkar det nånsin?

Leila Söderholm: Hej Sara!
Du kan alltid punkträna, muskeln svarar om du tränar den däremot kan du inte punktförbränna. Må så gott! Leila

12:59, 14 March 2016

Caroline: Gjorde akut kejsarsnitt i juli 2014. Har sedan dess tränat mycket med en övning som jag känner gett mig bra styrka inifrån men det yttre fettet skulle vara trevligt att få lite fason på om det är möjligt vill säga. Övningen är som att jag blåser luft i en ballong samtidigt som jag spänner de inre magmusklerna, håller musklerna och sedan släpper och upprepar flera gånger per dag var jag än befinner mig. Mycket effektivt och varje gång jag gör ett lyft så spänns hela magpaketet på. Tacksam för mer tips!

Leila Söderholm: Vilket bra tips tack för det, enormt viktigt att börja långsamt och låta magmusklerna hitta tillbaka till styrkan i rätt takt.
Kolla programmet så får du många bra övningar. Lycka till! Kram

13:00, 14 March 2016

Kerstin: Hej Leila Tack för all din härliga inspiration :-) Jag har svårt att "suga in" magen när jag tränar, tänker tyvärr inte på det, och då blir ju inte träningen så effektiv, har du något bra knep?

Leila Söderholm: Hej Kerstin!
Tack för din fråga, när du sträcker på kroppen så aktiveras magen också så tänk dig att du gör dig så lång som möjligt och sträcker på dig. Då kommer du att få en bra effekt. Lycka till!

13:20, 14 March 2016

Sara: Vad har du för tips för att få en slank och fin mage? Träningstips och kost.

Leila Söderholm: Hej Sara!
Ät mindre än du gör av med och välj bra energikällor med lite energi och mycket fibrer. Rör på dig mycket i vardagen och pressa upp pulsen flera gånger per vecka. Träna övningar där du använder hela kroppen. Lycka till! Leila

13:24, 14 March 2016

Alexander : Bästa magträningen för lite rutor och en stabil bål?

Leila Söderholm: Hej Alexander! Stabil bål får du om du tränar allsidigt och belastar kroppen på olika sätt. Våga utamana dig! Magrutorna finns där de ligger bara olika djupt:)

13:26, 14 March 2016

Alexander : tre bästa träningstipsen för magen. ?

Leila Söderholm: Variera din träning
Jobba med tempo
Använd vikter

13:27, 14 March 2016

Lovisa: Kan jag träna bort fettet på sidorna? Det man kallar love hands?

Leila Söderholm: Det går inte att punktförbränna, vill du bli av med dem så gör du av med fler kalorier än du stoppar i dig. Du kan bränna mer med träning. Vilket kan hjälpa dig att bli av med dem. Må så gott Leila

13:28, 14 March 2016

Elisabeth: Vad har du för bra övningar för att få magmusklerna att gå ihop efter en graviditet?

Leila Söderholm: Hej Elisabeth!
Var Försiktigt och jobba långsiktigt, det finns jättebra appar som vägleder dig steg för steg. En sån heter Mammamage ladda hem den och följ den.
Lycka till Leila

13:30, 14 March 2016

Lovisa: Om du måste välja en enda magövning? Vilken är det i s f?

Leila Söderholm: Hej Lovisa!
Min favorit är plankor med olika rotationer och hopp som samtidigt höjer pulsen och jobbar med hela bålen och dessutom ställer krav på resten av kroppen.
Ha det bäst!
Leila

13:31, 14 March 2016