Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl är stolt över att ha klarat Stockholm Triathlon Bild:

Hillevi efter Stockholm Triathlon: Så lyckades jag tygla motgångarna

”Nu vet jag att nästan ingenting är omöjligt”

Jag klarade det, tamejsjutton! Jag lyckades träna mig i form till Stockholm Triathlon trots alla motgångar med artros i höften, löparknä och yrsel. Och bara för att fira gjorde jag en liten intervju med mig själv skriver Vardagspuls hälsoinspiratör Hillevi Wahl.

Publicerad 2017-08-31 | Hillevi Wahl

Den klassiska sportfrågan: Hur känns det nu?
– Jag är så lycklig och stolt över mig själv. Men minst lika tacksam för allt stöd och all hjälp jag har fått under resans gång. När jag fick besked om artros i höften och läkaren sa att jag förmodligen måste sluta springa helt så rasade min värld en smula. Jag var rädd att förlora den stora och starka kamratskap jag har fått genom traillöpningen. Jag grät i flera dagar.
– Kort därefter fick jag besked om att jag hade löparknä. Och för att toppa eländet så drabbades jag av yrsel, så jag varken kunde simma, cykla eller springa.
– Men jag fick hjälp av både min naprapat Martin och simcoach Anna och triathlonentusiasten Liselotte – och genom att backa hemåt och hitta en lugn ”baslinje”, där jag bara kunde ha lite lattjo, så har jag lyckats få till träningen på en helt okej nivå.
– På köpet har jag fått nya härliga triathlonvänner. Det är vackert.

Vad överraskade dig mest med att köra Stockholm triathlon?
– Att 60 procent av de som startade var nybörjare. Det märks att triathlon är på gång som den nya folksporten. Glatt överraskad blev jag också över att de andra fyrtio procenten var så generösa och bjöd på både lugn, pepp, bananer, choklad och simglasögon till de som hade glömt.

Hur gjorde du för att behålla lugnet under loppet?
– Jag sjöng lugna låtar för att få ner pulsen som ville dra iväg. Framför allt den gamla Monty Pythonklassikern ”Always look on the bright side of life”.

Vad är ditt bästa minne från Stockholm Triathlon?
– Simningen. Bara att få simma i Riddarfjärden för första gången när man är 52 år tillsammans med andra tokstollar och dyka in i vågorna var bland det roligaste jag har gjort! Jag hade kunnat hålla på hur länge som helst.

Har du blivit fast och vill köra mer?
– Ja, absolut. Men först ska jag njuta av den här segern. Det känns verkligen som en personlig seger, för jag kände mig så totalt uträknad i våras. Nu vet jag att nästan ingenting är omöjligt, bara man fokuserar på det som man faktiskt klarar av att göra. Inte tvärtom.