Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi lär sig springa del 3 Bild: Aftonbladet Bild

Hillevi lär sig springa

Häng med när Vardagspuls bloggare lär sig springa som ett riktigt proffs

Hillevi Wahl är författare, inspiratör, talare och hälsoguru. Hon är också bloggare på Vardagspuls.se – och just nu i färd med att lära sig springa.
Springa kan väl alla, tänker du?
Ja, men Hillevi tänker springa 50 lopp i år – för att fira att hon fyller 50. Då är det bra att ha koll på tekniken.

Publicerad 2015-03-25 | Senast ändrad 2017-03-28 | Vardagspuls

”Äntligen ska jag lära mig springa"

Jag vet att det låter helt bakvänt. För jag har väl ändå sprungit rätt många mil vid det här laget. Bara jag tittar mig omkring i vardagsrummet ser jag minst tjugofem medaljer som lyser upp tillvaron. 

Och ändå: Jag kan inte springa.

Inte sådär som man ska. Jag gör minst hundra fel hela tiden. Det vet jag med bestämdhet eftersom jag faktiskt har gått en sådan där dyr springkurs en gång, på den tiden jag trodde jag såg ut som Sofia Loren när jag sprang. 
Kaxigt anmälde jag mig till en kurs för att lära mig springa snabbare och snyggare. 
Men vet ni vad? De filmade oss! Mig! Och att se sig själv springa i slow motion kan vara det mest förnedrande jag har gjort i hela mitt liv …

Läs fortsättningen: Hillevis blogginlägg fortsätter här.

Läs del 2: ”Ni ska ha en femkrona mellan skinkorna” – Hillevi lär sig springa, den rafflande fortsättningen.

Läs del 3: ”Löpning är en slemsport”