Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Måns Zelmelöv Bild: TT

Kändisarna som löptränar

Ett bra sätt att orka stå (och hoppa) på scenen

Löpning är trendigt – så även bland kändisarna. Jessica Almenäs, Martina Haag och Måns Zelmerlöw är bara några av de som gärna tar på sig löparskorna och ger sig ut på en runda. 

Publicerad 2015-03-18 | Senast ändrad 2015-03-24 | Vardagspuls

Gillar du att löpträna? Då är du i gott sällskap med flera av våra kändisar – såväl svenska som internationella.

Orka stå på scenen

Här hemma har vi flera kändisar som vittnat om sin passion för löpning, däribland sångerskan Agnes som berättar i svenska Runners world att hon löptränar för att få bättre kondition och orka stå på scenen. Även melodifestivalvinnaren Måns Zelmerlöw, sångerskan Molly Sandén, skådespelaren Michael Nyqvist och programledaren Claes Åkesson gillar löpning som träningsform.

Tid att tänka

Och programledaren Jessica Almenäs har precis kommit ut med en ny bok om löpträning. ”Det är väldigt avkopplande att springa, man hinner tänka mycket”, säger hon i en intervju med tidningen Expressen. Även författaren Martina Haag har skrivit en bok om löpning där hon berättar hur hon gick från helt träningsovillig till att bli maratonlöpare.

Från kungligheter till skådisar

Några internationella kändisar som hakat på trenden är skådisen Gwyneth Paltrow, sångerskorna Fergie och Taylor Swift och Hunger games-skådisen Jennifer Lawrence. Flera kändisar har klarat sig igenom ett helt marathon – på listan hittar vi allt från kungligheter och presidenter till supermodeller och skådisar, bland andra Shia LaBeouf, Katie Holmes, Edward Norton, Ryan Reynolds, Gordon Ramsay, Oprah Winfrey, Christy Turlington, Pamela Anderson, George W. Bush och danska kronprins Frederik. 

Källa: Svensk dam, Men's fitness, Runners World