Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vissa tar träningen till en helt annan nivå. Bild: Youtube

Hur gör de?

7 träningsövningar du inte trodde var möjliga

Har du svårt att ta dig ut i löpspåret? Kanske ändrar du dig när du ser hur de här människorna tränar. Eller vad sägs om att göra armhävningar med en arm – medan du löser en rubiks kub med den andra?

Publicerad 2015-04-28 | Vardagspuls

1. Pull up-dansen


Marisa Inda har blivit youtube-kändis med sina extrema träningsvideos. Inte konstigt, kolla bara hur dansande lätt – och snyggt – hon gör sina pull-ups.

2. Enhands-armhävningar med rubiks kub

Träning i all ära – men vissa människor bara måste överdriva. Här har vi en kille som tycker att det blivit för enkelt att bara göra armhävningar på en arm. Nästa nivå: han löser en rubiks kub med den lediga handen samtidigt.

3. 10-årig tjej slår soldat i armhävningar

Kaylyn Mintz, 10 år, tog sig an en kadett i en armhävningstävling – och vann. Resultatet: han gjorde 54 armhävningar, hon hela 84 stycken – på under en minut. Slå det om du kan!

4. Liggande, svävande barnvagnskörning

Vad ska man ens kalla de här övningarna? Ett träningspass för den här killen verkar gå ut på att jonglera med fysikens lagar. Favoriten: när han kör barnvagnen hängande i horisontellt läge.

5. "Världens svåraste armhävning"

Den kallas världens svåraste armhävning och det är helt säkert att prova själv, för antagligen kommer du inte att kunna lyfta dig en millimeter...

6. Springa upp för väggar

De här orden har sällan känts så motiverade att skriva: prova inte det här hemma! Särskilt inte att hänga från fötterna flera meter över marken på det där sättet.

7. Armhävningar på ett finger

Armhävningar med en arm? På tok för lätt! För ett riktigt tufft träningspass, prova göra armhävningar på ett finger – och på tid.