Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

På träningsresor möts många olika människor och blir vänner för livet Bild:

På träningsresor möts människor med olika mål

All träning är bra – både hård och lätt

I vardagen kan det vara svårt att ge det där lilla extra under sitt träningspass men under en träningsresa är det lättare att få loss tid och återhämta sig, skriver Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm.

Publicerad 2016-11-29 | Senast ändrad 2017-01-24 | Leila Söderholm

Just som jag skriver detta känner jag hur otroligt lyckligt lottad jag är som får jobba med människor och ta del av livsöden, en tung kamp för ett bra liv men också lyckliga slut. Vi är på träningsresa i Dubai men en stor grupp där ingen deltagare är den andra lik.

Några vill komma igång med ett hälsosammare liv, några vill bli mer tränade, några vill lära sig hitta återhämtning och några vill bara ha trevligt, umgås, titta på Dubai och träna samtidigt. Det finns tusen anledningar och de är alla lika bra och värdefulla. Folk finner vänskap i varandra där de aldrig trodde att de skulle hitta den, vilket i sig är enormt värdefullt. Att få vara en del av människor resa till förändring i en positiv riktning är magiskt och så upplyftande.

Vi flyttar på gränser under de här resorna, gränser som är mentala och kroppsliga men som är flyttbara. Det är så lätt att inte kunna pressa sig det där lilla extra i sen egen vardag, det är alltid så lätt att få loss tid att njuta och återhämta sig. Här finns all möjlighet att både yoga, meditera och träna både hårt och lätt.

”Alla är unika och det är det som är så kul”

Vi har deltagare i alla former både mentalt och kroppsligt, det är just det som är den stora tjusningen med dessa resor, att de är för alla. Vi har ingen aning vad vi kan och inte kan göra förrän vi testar och när vi testat en gång så kan det lika gärna fungera nästa gång eller gång nummer tre. Men om vi aldrig provar så vet vi ju inte vad vi kan åstadkomma.

Varje morgon väljer vi mellan yoga, powerwalk eller löpning. Vi tar olika rutter varje dag så att det blir sightseeing i Dubai på samma gång som du tränar. Yogar gör vi precis vid strandkanten och jobbar med meditation och olika yoga former så att det ska passa alla. Under dagen går det att välja mellan olika pass och genomgående så försöker jag och mina kollegor göra varje pass till en kurs där du lär dig något om din kropp och varför du bör göra det vi gör.

I natt åker vi hem med en ett helt nytt bagage bestående av nya bekantskaper, härliga möten med människor och många skratt.

Kram Leila