Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

 
 

En hälsning från gänget precis när veckan dragit igång.

Hemma efter en fantastisk vecka i Portugal

Kristin Kaspersen: ”En vecka när man samlar energi och bygger upp sig själv”

18 förväntansfulla resevinnare och flera Vardagspuls-profiler drog ner till Portugal för att samla kraft, energi och inspiration under en veckas träningsresa. Kristin Kaspersen var en av de som var med på resan, och av hennes Instagrambilder att döma så hare de haft en fantastisk vecka.
– Den är en vecka när man samlar energi och bygger upp sig själv.

Publicerad 2015-10-08 | Senast ändrad 2017-01-18 | Vardagspuls

Förra säsongen fick deltagare i Vårruset motivera varför just de skulle vinna en träningsresa till Portugal. 18 förväntansfulla tjejer åkte förra veckan med Vardagspuls och Springtime på en vecka full av sol, bad och träning. Resan dokumenterades av Vardagspuls inspelningsteam och den här veckan får vi se i programmet hur de hade det nere i Portugal.

Med på resan följde flera av Vardagspuls experter och profiler, bland andra författaren och föreläsaren och Vardagspuls bloggare Hillevi Wahl som bloggade hela veckan.

Kristin höll i morgonträningen

Dessutom höll programledaren och träningsfantasten Kristin Kaspersen i morgonjoggingen. 
– Det är en vecka när man samlar massa energi och bygger upp sig själv. Dels med träningen men också av alla människor som för varje dag blir gladare och gladare, säger hon.

Under veckan har hon lagt upp massor av härliga bilder från resan på sitt Instagram-konto.

Kristin har varit på flera träningsresor tidigare och gemensamt för alla resor är just att hon alltid blir på så bra humör och mår så bra efteråt.
– Man är så himla glad när man åker hem. Det känns jätteskönt att åka iväg nu. 

Vad var det bästa med resan?

– Att få träna och göra saker man tycker om. Att i en vecka få göra det som man egentligen bara hinner göra när man är ledig – träna, sova, skratta.

MER:

Hillevi Wahl bloggade under veckan 

Anna Malvina Svennung bloggade under veckan

Tävlingen anordnades av Vardagspuls tillsammans med Arla och Springtime