Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

träna träningskläder Bild: Henrik Montgomery/TT, Johnér Bildbyrå

Shoppa för träning

Detaljerna som gör skillnad

Att förnya träningsgarderoben gör faktiskt skillnad för träningspeppen. Nej, man behöver inte vara snygg på gymmet – tvärtom – men viss utrustning kan faktiskt lyfta ditt pass rejält!

Publicerad 2015-06-15 | Senast ändrad 2017-01-17 | Vardagspuls

1. Lite gör stor skillnad

En färgklick livar upp! I dag storsatsar budgetkedjorna på träningskläder, så att ge träningsgarderoben ett lyft med exempelvis nya toppar eller tajts behöver inte alls vara dyrt. Välj mönster eller färg med attityd – du stegar in på gymmet, redo att slå världen med häpnad!

2. Sko dig rätt

Ska du löpträna spelar skorna stor roll, och påverkar belastningen under passet. Be om tips och råd i butiken. Strunta i utseendet på skorna, att de hjälper dina fötter att landa rätt är viktigast av allt.

3. Ta tekniken till hjälp

Det är kul att se att man gör framsteg. Så låt tekniken bli din bästa träningskompis och investera i prylen som håller koll på ditt pass. De finns i alla prisklasser, så väl som i appar till din smartphone.

4. Glöm inte stödet

Tjejer, en bra sportbehå är viktig vid konditionspasset. Prova dig fram till en som håller bysten på plats, hoppa och skutta i provrummet så att du märker att den gör jobbet. Din byst kommer att tacka dig!

 

5. Funktionsplagg fixar passet

Låt inte väder och vind stoppa dig! Att investera i några funktionsplagg kan göra stor skillnad för om du kommer iväg på passet. Sportjackan som skyddar mot regn och rusk, plaggen som andas när du springer i värme. Gör som löpar-esset Malin Ewerlöf Krepp och funktionsrusta din garderob, då finns inga undanflykter!

6. Expertråd – en bra investering

Än viktigare än prylar är att träna rätt. Att köpa några PT-timmar är en superbra investering när du ska börja träna. I dag ingår oftast ett eller ett par pass med en instruktör eller PT när du tecknar gymkort, så se till att ta vara på det. Den rätta tekniken gör att du slipper skador och belastar kroppen rätt. Så ta hjälp av proffsen, som utrikesminister Margot Wallström gör här.

7. Skaffa en snabbfixare 

Vem orkar släpa med sig en massa stylingprylar till gymmet för hårfix efter duschen? Gör som supermodellen Gisele Bündchen, köp en snygg keps – klart!