Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Tjejmilen arla tävling vardagspuls Bild: Tjejmilen

Spring Tjejmilen med Vardagspuls

Besök vårt tält och tävla om en träningsresa

Vardagspuls kommer att finnas på plats under Tjejmilen den 3 september. Kom förbi och hälsa, ladda upp och få en fin t-thirt.

Publicerad 2016-08-17 | Senast ändrad 2017-01-19 | Vardagspuls

Ska du springa Tjejmilen? Känner du dig lite otränad och behöver extra pepp? Eller vill du bara ha någon att springa med? Ta chansen att springa med Team Vardagspuls! Vi springer tillsammans i ett lite lugnare tempo – det viktigaste är att alla tar sig i mål.

Det kommer att finnas tre grupper att välja mellan beroende hur snabbt du vill ta dig runt banan: en gå-grupp, en lunka-grupp och en spring-grupp. Välj det tempo som passar dig bäst.

Besök Vardagspuls tält på Gärdet innan start för att bli en del av teamet. De 100 första får springa i vår fina, funktionella löpar-t-shirt med Vardagspuls-loggan på och får en goodiebag. Dessutom kan alla som besöker oss tävla om en fantastisk träningsresa. Tyvärr finns det ett begränsat antal t-shirts i varje storlek så vi kan inte garantera något utan det är först till kvarn som gäller.

OBS! Vi delar inte ut startplatser! För att vara en del av Team Vardagspuls måste du själv anmäla dig till loppet, hämta ut ditt startbevis och därefter besöka oss i tältet.

Gruppledare som stöttar

Till vår hjälp har vi Hillevi Wahl, hälsoinspiratör här på Vardagspuls.se, som gruppledare. Hon kommer att springa med i loppet och stötta när det känns tungt.

– Med oss får man springa lite hur som helst, det är okej. Man behöver inte ha platt mage och det perfekta löpsteget, bara man har ett stort hjärta. Det viktigaste är att man rör på sig och har kul tillsammans med tusentals andra tjejer och kvinnor, säger Hillevi Wahl.

 

Efter loppet samlas vi i tältet igen för återhämtning, eftersnack och något gott att äta och dricka.

Smygtesta appen

Besök också Vardagspuls monter vid registreringen i Danicahallen, Östermalms IP för att höra mer om tävlingen och för att smygtesta Utmaningen, den nya Vardagspuls-appen!

Har du inte anmält dig till årets Tjejmilen? Ingen fara, i skrivande stund finns fortfarande platser kvar. Läs mer och anmäl dig på Tjejmilens hemsida.

Psst! Ska du inte springa Tjejmilen men ge dig ut och vandra i skog och mark? Då vet vi vilken mat du ska äta. Här tipsar dietisten Jeanette Steijer om bra vandringsmat