Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

så tränar stjärnorna Bild: Marcus Ericsson, Drago Prvulovic/TT

Stjärnorna: Så tränar vi

Tennis, löpning och yoga står på veckomenyn

Nyfiken på hur de välkända profilerna håller formen? Här är träningsupplägget för 5 folkkära namn.
Varsågod att inspireras!

Publicerad 2015-06-05 | Senast ändrad 2017-01-17 | Vardagspuls

"När vi är på läger kliver jag upp tidigt och springer. Jag vet inte hur långt eller hur snabbt, men det är alltid tjugo minuter. Sedan har jag övningar för rygg och axlar. Fuskar jag med dem får jag ont eftersom jag sitter mycket framför datorn.”
Landslagstränaren Pia Sundhage till Sats magazine

Artisten Måns Zelmerlöw berättar för Kvällsposten att han tränar "fem eller sex styrketräningspass i veckan plus tre timmar tennis”.
"Man märker det på kondisen och att man blir piggare. Det påverkar dessutom rösten, du sjunger ju bättre” säger Eurovision song contest-vinnaren.

Musikalartisten Pernilla Wahlgren berättar för Aftonbladet att hon powerwalkar nästan dagligen. 
"Jag går för att må bra, i snabb takt i en timme ungefär. Det är så skönt med den friska luften och så rensar jag tankarna” säger hon.
Pernilla tar dessutom hjälp av en personlig tränare på det lokala gymmet som hon bokar in när hon känner för ett styrkepass.
"Jag gillar att träna armar och rygg, det ger mig styrka och det mår jag bra av. Även om man är liten och smal är det skönt att bygga på lite muskler. Och så är det varierande och avkopplande att gå på gym. Jag varvar löpbandet med step-up-maskinen” säger hon till Aftonbladet.

Programledaren Renée Nyberg håller sig smidig med hjälp av yoga, antingen hemma eller i klass.
"Yoga är ett bra verktyg för att slappna av. Men det kommer man ihåg först när man verkligen yogar. Jag brukar känna att shit, jag har ju inte andats ordentligt på flera dagar!” säger hon till Kurera.se.
Hon är också förtjust i långa skogspromenader, berättar hon. Och så styrketränar hon med en PT två gånger i veckan.
"Jag började få lite ont här och var och frågade Kristin Kaspersen vad jag borde göra. Hon tipsade då om styrketräning” säger hon till Kurera.se.

 

Programledaren Jessica Almenäs gillar löpning så mycket att hon till och med skrivit en bok i ämnet; ”Stora löparboken för kvinnor”. Hon berättar för Aftonbladet Wellness att det tog henne ett halvår att klara av att springa en mil. 
"Den där trekilometersslingan var mitt första mål. Efter ett par rundor så klarade jag att springa hela vägen. Då kickade jag i gång på att det gick så snabbt att få resultat. Det gjorde att jag fastnade för löpning."