Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Hillevi Wahl, Nordic Military Training Bild: Privat

Utmana barnen – vinn boot camp!

Tävla med vår hälsoinspiratör!

Tillsammans med Hillevi Wahl, också känd som vår hälsoinspiratör, tävlar vi ut presentkort som gör att du kan kicka igång höstens träning tillsammans med familjen!

Publicerad 2017-08-18 | agnes@vardagspuls.se

Har sommaren varit så där härligt lat och härlig? Är det inte dags att kicka igång direkt nu efter semestern? Gör det med en rolig utmaning tillsammans med barnen! Nu har du chansen att vinna 2 presentkort på NMT Rookie camp för vuxna och 2 NMT Kids Kalvruset-skola för barn. Vi tävlar ut två paket med ett vuxenkort och ett barnkort i varje till ett värde av 3500 kronor. 

Utmana ditt barn och vinn

Allt du behöver göra är att utmana ditt barn: Vem kan hitta på den roligaste familjeträningen? Ta en bild, berätta vad ni gör och skicka till: tavling@vardagspuls.se ELLER lägg upp bilden på Instagram och använd hashtaggen #tävlamedvardagspuls. 

Senast den 27 augusti behöver vi era svar. Vinnarna kontaktas via mejl.

Det här kan du vinna

NMT Rookie Camp är en 12 veckor lång boot camp anpassad för dig som är otränad och på ett effektivare och roligare sätt vill komma i form. En Rookie Camp innebär att du tränar två pass per vecka med start i början av september i Stockholm.

Nordic Military Training gör tester i början och slutet av campen för att du ska kunna följa din utveckling. Du får skriva på ett avtal där du sätter upp dina egna mål med träningen. En Rookie Camp är en resa som bjuder på mycket glädje, svett och gemenskap! Du kommer i bättre form och förbättrar din hälsa på vägen.

Det här vinner ditt barn

NMT Kids Kalvruset-skola: Som förberedelse för Kalvruset kör NMT Kids en terränglopps-skola för barn 7-12 år. På skolan kommer barnen under ledning av erfarna Nordic Military Training-instruktörer att få träna i terräng och hinder som liknar de som kommer under Kalvruset-loppet.

Terränglopps-skolan är garanterat inte fritt från bullar och godis. Säkerhet kommer i första hand när instruktörerna förflyttar barnen runt i Lill-Jansskogen. Terränglopps-skolan genomförs två lördagar på Östermalms IP kl 09.00–10.30, alltså parallellt med de vuxnas träning.

Läs mer om NMT Kids här!