Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

PT-Leila gör utfall i trappa Bild: Moa Alexandersson

Utomhusträning med PT-Leila

8 övningar som du kan njuta av i sommarvärmen

Försommaren har kommit till landet och vad passar då bättre än ett härligt träningspass utomhus. Här bjuder Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm på ett flertal olika övningar som du kan göra i sommarvärmen – från parkbänken till bryggan.

Publicerad 2017-05-22 | Vardagspuls

Effektivt pass med fotboll på bryggan

Vill du ha starkare ben och armar? Allt du behöver är en fotboll! Det här passet går utmärkt att göra på en brygga eller någon annanstans i det gröna.
Se instruktionsbilder här

Stärk dina magmuskler med parkbänken

Parkbänkar finns nästan överallt. Har du tänkt på hur stark du kan bli med hjälp av en parkbänk? Här visar PT-Leila hur du effektivt tränar magen med en parkbänk. Stenar och murar funkar också fint.
Se videoklipp här

Step up på parkbänken

Vi fortsätter med parkbänken. Det här är ett supereffektivt pass för dig som vill ha både bättre kondition och starkare ben. Klarar du tio minuter? Utmana dig själv!
Se videoklipp här

Busshållplatsen

När PT-Leila är ute och springer stannar hon gärna till vid en busshållplats och gör några övningar. Här visar hon övningar som är supereffektiva.
Gör så här
Se klipp här

Staketträning

Superbra övningar som du kan göra med ett staket. Kör hårt!
Se klipp här

Backträning

Tryck på lite extra när du kommer till en backe och öka konditionen. PT-Leila visar hur.
Se film här

Trappan

Att träna i trappan är ett utmärkt sätt att få upp din kondis på. Här visar PT-Leila smarta övningar du kan göra i trappan.
Se klipp här

Övningen som griper tag i din core

Ett platt underlag och din kropp är allt som behövs i den här övningen. Perfekt att göra utomhus.
Se övningarna här

Vill du lära dig mer om lämplig mat före, under och efter träning?