Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm Bild: Life by Leila

Vardagspuls expert Leila Söderholm nominerad till Årets inspiratör

"Jag vill inspirera till att ta hand om sin hälsa!"

Vi är superstolta över vår PT-Leila som för andra året i rad är nominerad till Hälsopriset 2017 i kategorin ”Årets inspiratör”.
– Jag är otroligt rörd och det känns jättehäftigt, säger Leila Söderholm.

Publicerad 2017-01-18 | Vardagspuls

På Vardagspuls strävar vi efter att inspirera er till ett härligare liv och till vår hjälp har vi bland annat fantastiska Leila Söderholm. Nu har hon blivit nominerad till ”Årets inspiratör” av 2,6 miljonerklubben. Priset instiftades för att uppmärksamma goda insatser för folkhälsan. I juryn som väljer ut de nominerade sitter bland andra Carl Jan Granqvist, Tony Irving och Alexandra Charles. På prisets hemsida kan man gå in och rösta på sin favorit till ”Årets inspiratör”.

–  Jag blev nominerad förra året och jag blev lika förvånad då som jag blev nu. Det känns jätteroligt och häftigt, berättar Leila Söderholm.  

Sluta vänta på motivationen – träna ändå!

Vad är det du vill inspirera till?

– Att ta hand om sin hälsa. Att försöka göra det lilla i vardagen som gör stor skillnad. Jag vill också göra det med mycket humor. Vi brottas alla med samma hinder, det blir lättare att komma över dem om man skrattar.

Vilka inspireras du av?

– Jag inspireras av forskaren Mai-Lis Hellénius. Jag tycker det är så häftigt att man verkligen kan bevisa saker med forskning. Jag inspireras också av människor som gör en förändring. Som förstår sitt ansvar för den egna hälsan och tar det!

PT-Leila: "Så tränar du din ländrygg"

Vad skulle det betyda om du vann?

– Det skulle verkligen vara ett kvitto på att man gör någonting rätt. Att jag når fram till människor på djupet. Det är mitt mål, att komma förbi det ytliga. Men nomineringen känns också stort, även den är ju ett kvitto på att det fungerar. Röstningen till Hälsopriset 2017 avslutas i dag måndag, så gå in och rösta på vår favorit Leila Söderholm!