Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

vardagspuls tjejmilen jonna lisa beskow Bild: Vardagspuls

Succé för Vardagspuls på årets Tjejmilen

Se alla bilder från den stora löparfesten

I år var Vardagspuls en del av den stora löparfesten Tjejmilen. Och det var full fart hela dagen. Loppet lockade sammanlagt 28 000 deltagare – och många av dem ville hälsa på oss.

Publicerad 2016-09-05 | Senast ändrad 2017-01-19 | Vardagspuls

Intresset var stort när Vardagspuls besökte årets upplaga av Tjejmilen lördagen den 3 september. Besökarna flockades kring tältet vi ställt upp på Gärdet i Stockholm. Efter bara någon timme hade alla 100 Vardagspuls-tröjor hittat sina ägare.

Loppet hann avslutas lagom till att hilmen öppnade sig och regnet öste ner. Efteråt var det samling i tältet igen med mingel och påfyllning av Keso och frukt. Alla som visade upp sin Vardagspuls-tröja fick också med sig en fin goodie bag hem. Dessutom fick besökarna chansen att prova Vardagspuls nya app Utmaningen, som nu finns att ladda ner i App Store.

Löparna som sprang med Vardagspuls fick välja mellan tre grupper: en spring-grupp ledd av Marathon-Mia, en lite långsammare lunka-grupp som leddes av vår hälsoinspiratör Hillevi Wahl och en gå-grupp med Lisa Beskow i spetsen.

 

Efterlängtad återförening

Tjejmilen blev också den stora återföreningen för deltagarna i Vardagspuls stora träningsresa till Portugal förra året. Gruppledaren Lisa Beskow och de andra deltagarna har hållit kontakten under det år som gått sedan resan, men har inte träffats förrän nu.

– Det var en märklig och nervös känsla att ses efter så lång tid, men när vi sågs var det precis som om det var i går vi sa hejdå på Arlanda. Det sa bara svisch och så var vi tillbaka i Portugal. Det blev tre dygn av lättsamhet, skratt, närvaro och djupa samtal. Och jag åkte hem med värme i själen, ny energi, nya mål i livet och ännu närmre vänner, berättar Lisa Beskow.

Hur gick loppet för er?

– Milen gick fantastiskt bra! Jag gick runt med tre av Portugal-tjejerna, som kämpade ända in i mål. Det var ett otroligt roligt lopp att gå eftersom man hann prata med andra tjejer, heja, berömma och njuta av Stockholms vyer. Jag blev otroligt imponerad av alla kvinnor som deltog trots att man kanske aldrig ens har promenerat en mil innan. Vilka människor!

Hur firade ni efter målgången?

– Vi firade med en flaska bubbel i målgången. Jag menar en mil – wow! Och sedan blev det middag på en trevlig restaurang och en lång kväll med massor av skratt.

Håll utkik efter Vardagspuls video från den stora löparfesten! Du hittar massor av bilder och klipp från årets Tjejmilen på Vardagspuls Instagram-konto.