Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

petter arena run Bild: Johnér, Arena run

Ny chans: Vinn startplatser till Arena run

Anmälningarna har stängts, men nu har du chansen att vinna de sista startplatserna till springtävlingen Arena run på Friends Arena i Solna den 20 februari 2016. Svara på frågan nedan och en startplats för ett lag på fyra personer kan bli din!

Publicerad 2016-02-08 | Vardagspuls

Spektakulär hinderbana och utmanande löpning i Friends Arena. Låter det här lockande? Vardagspuls har tidigare tvälat ut totalt 16 platser till tävlingen – fyra personer i fyra olika lag.

Grattis till vinnarna i förra omgången av tävlingen: Johanna Andersen, Carina Acimovic, Jerry Stake och Mathilda Blumenthal.

Sista chansen

Nu är det för sent att anmäla sig – men vi kan ge dig chansen att vinna en startplats för dig och ditt lag ändå. Så ta tag i dina kompisar och se till att de också tävlar!

Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och skriva med en motivering till varför just du ska vinna. Skicka in ditt svar och motivering till tavling@vardagspuls.se så snabbt du bara kan!

Fråga: Den träningsfrälste rapparen Petter är en av ambassadörerna för Arena Run på Friends arena den 20 februari. Men vilka tre utöver Petter är ambassadörer för tävlingen?

Om Arena run

Tävlingsarrangören kallar själv arrangemanget för Nordens första obstacle run i arenamiljö. Deltagarna tävlar i en fem kilometer lång hinderbana som skapats av bland annat artisten och entreprenören Petter. Vinnarna av kvällens finaler får dela på 50 000 kronor i prispengar. Det är gratis inträde för publiken som kan följa tävlingen live och via jumbotronen tillsammans med kommentator-duon Annamia Fast och Micke Dahl. För framtidens hinderlöpare finns även ett mini-Arena Run från 4 år.

Mer info hittar du på Arena runs hemsida.

Tävlingen arrangeras av Vardagspuls i samarbete med Arena run.
Vinnaren utses av Vardagspuls redaktion. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.