Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Oscar Zia Åsa Romson Vardagspuls Bild: Press

Oscar Zia, Åsa Romson och stor magspecial

Det här händer i nästa veckas Vardagspuls

Missa inte Vardagspuls 29 februari till 4 mars! Se oss live 13:00 i Expressen TV eller när som helst i efterhand på expressen.se eller vardagspuls.se.

Publicerad 2016-02-26 | Vardagspuls

Måndag

Så byter du ut fett mot muskler. Vardagspuls träningsexpert Leila Söderholm visar den bästa armträningen.

Artisten Kristian Anttila berättar om hur han skrev sin nya skiva "Rum 4, avdelning 81" när han var inlagd på en psykiatrisk mottagning och om hur musiken blev en väg tillbaka från psykisk ohälsa.

Anette Svensson, 47 år, hade testat det mesta innan hon slutligen hittade en hållbar livsstil med träning och kost.

Huskocken Ulrika Brydling visar hur du gör aubergine-pasta.

Tisdag

Dina magbakterier påverkar dig mer än du tror. Stor magspecial med Vardagspuls dietist Sofia Antonsson.

"Äventyrsmamman" Louise Östberg utförde 365 äventyr på ett år – och förändrade sitt liv.

Vardagspuls-Mia testar vinterbad.

Gästkocken Jonas Lundgren lagar fiskkakor.

Onsdag

Så hanterar du barnens känsloutbrott. Vardagspuls psykoterapeut Louise Hallin ger råden du inte kan vara utan.

Åsa Romson, Miljöpartiets språkrör, lagar sin paradrätt.

Vardagspuls-Mia och sonen Bobo testar skidskola. Sofia Bursjöö tipsar om prylarna som underlättar barnens skidåkning.

Torsdag

Trendanalytikern Anna Starrin berättar om framtidens aktivitetsresor. Bland annat om hur sociala medier kommer att få oss att lära känna och välja våra medresenärer...

Melodifestival-aktuella Oscar Zia berättar om prestationsångesten och om hur det var att komma ut som homosexuell.

Huskocken Christian Hellberg lagar färska vårrullar med tofu och räkor.