Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Presenteras i samarbete med Svenska Fotbollförbundet

Grattis alla vinnare i Fotbollsgalan-tävlingen

Hela 220 personer vinner två biljetter var till galan

Vi lovade att 60 vinnare skulle få två biljetter var till Fotbollsgalan – men på grund av det stora intresset vinner hela 220 personer biljetter. Grattis från Vardagspuls och Fotbollförbundet!

Publicerad 2015-11-02 | Vardagspuls

Nu har hela 220 vinnare utsetts i Vardagspuls och Fotbollförbundets tävling om biljetter till årets Fotbollsgala. Varje vinnare får får två biljetter till galan som går av stapeln den 9 november i Ericsson Globe – sammanlagt 440 biljetter!

Rätt svar på tävlingsfrågan Hur många gånger har Zlatan Ibrahimovic vunnit Guldbollen? var: nio gånger.

De som skickat in rätt svar tillsammans med de bästa motiveringarna till varför just de skulle vinna kontaktas för ytterligare information. Om du inte hört något senast i morgon fredag är du tyvärr inte en av dem som vunnit.

Vinnande motiveringar

Här följer några av de vinnande motiveringar som skickats in.

Från Philip: "Jag brukar aldrig tävla på något sånt här, men jag tänkte att detta vore en perfekt 50 års-present till min mamma. Hon älskar fotboll och show så det här kan ju inte bli bättre! Vi vore otroligt tacksamma om ni kunde skicka mig och min mamma till fotbollsgalan så vi får se våra idoler och uppleva allting tillsammans! All kärlek till er!

PS. Sanningen är att jag inte kommit på någon present och jag har panik.... Snälla hjälp #fattigstudent DS."

Från Carl Kaatman, 9 år: "Jag vill vinna biljetterna för att jag älskar fotboll och jag vill se Zlatan. Han är min fotbollsidol. Då kan jag berätta för kompisarna i mitt lag att jag träffat honom."

Johan Berchtold, 14 år: "Jag satsar på att bli nya Zlatan, så jag skulle vilja få se hur fotbollsgalan går till :)"

Tack för alla fina motiveringar och grattis till alla vinnare!

Vill du veta mer?

Läs mer om Fotbollsgalan på Svenska Fotbollförbundets hemsida.