Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

David Batra sommarpratar Sommar i p1 Bild: Henrik Montgomery/TT

David Batra: "Jag kommer bara gå från sängen till grillen"

Komikern berättar om sommarplanerna

Under våren har han fyllt bänkraderna med föreställningen ”Svarte orm". Men i sommar blir det hängmatteläge för komikern David Batra, 42, som bara bryter vilan för att sommarprata.
– Jag ska ta det så lugnt, säger han till Vardagspuls.

Publicerad 2015-06-08 | Vardagspuls

Tillsammans med Henrik Hjelt, Mikael Tornving och Kim Sulocki har David Batra rivit ner applåder med teaterföreställningen ”Svarte orm” under våren. I höst väntar ett fullbokat turnéschema när han ihop med kollegan Robin Paulsson tar upp standup-showen ”Batra & Robin”. Men i sommar är det främst en sak som står på agendan: v-i-l-a. 

– Jag ska försöka vara så ledig som möjligt i sommar och läsa många böcker. Jag har en väldigt bred läs-smak, ena veckan läser jag en faktabok och nästa blir det en kioskdeckare.

En vilsam sommar alltså, bortsett från en sak då. Det alltid lika prestigeladdade uppdraget att vara sommarvärd i P1. David Batra sommarpratar den 21:a juni.

– Det är ju en institution som jag är lite hedrad att få vara en del av. Mitt sommarprat kommer att handla mycket om min uppväxt och barndom. Jag är också mitt uppe i att planera min spellista, låtarna åker in och ut var och varannan dag.

Vad gör du annars i sommar?

– Vi kommer att hälsa på kompisar och släktingar runt om i landet. Hela Sverige går ju så länge och längtar efter sommar. Att det ska bli ljust och varmt, och att man äntligen får ta av sig den där jackan med luva som är så tjock att man knappt hälsar på varandra. Så när det äntligen är varmt blir ju hela Sverige till en enda stor sommarpärla. Då spelar det inte så stor roll var i landet jag är. Så länge det är juni, juli och augusti så är jag glad.

Någon sommartradition du aldrig missar?

– Jag ska se till att bada, i iskallt vatten. 

Hur håller du igång?

– Jag håller i gång genom att gå från sängen till grillen, och äta oerhörda mängder rött kött. Noll grönsaker! Eller vänta, pommes frites kan väl få räknas som en grönsak?

Fakta David Batra

Gör: Komiker.
Född: 29 november 1972.
Bakgrund: Utbildad civilekonom. Har jobbat som både städare, barnskötare och säljare, men varit i showbiz på heltid i mer än tio år.
Familj: Frun Anna Kinberg Batra, partiledare för Moderaterna, och dottern Elvira. 
Bor: Stockholm.
Aktuell: Sommarvärd i P1 den 21:a juni.