Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

 

Så behåller din hy lystern i vinter

Emma Wiklund listar

Den tidigare supermodellen Emma Wiklund har sedan 2010 sitt egna hudvårdsmärke. Här ger hon sina bästa skönhetstips och produkter som du behöver för en vacker lyster.

Publicerad 2015-11-27 | Emma Wiklund

Enzympeeling

Satsa på en enzyme peeling en gång i veckan för att snabbt och enkelt ta bort döda hudceller och ge huden en ny och fräsch lyster. Min  Enzyme peeling behöver bara sitta på huden i en minut. Den innehåller sk. AHA- och BHA syror som löser upp döda hudceller och förbereder din hy för dina produkter.  En magisk produkt som jag tycker är nyckeln till vackrare hy.

Boosta med rätt serum

Ett rikligt återfuktande oljeserum med naturliga oljor är perfekt att ta till för att ge nytt liv till trött vinterhy. Använd ett par droppar under din dag- eller nattkräm eller blanda ner ett par droppar i din vanliga dag- eller nattkräm för att boosta den. Har du något fetare hy så kan annars ett lättare fuktserum vara ett bra alternativ. Prova Emma S. facial oil serum eller moisturising serum.

Rengör skonsamt

Satsa på en rengöringsolja som tar bort smink och smuts utan att torka ut huden. Cleansing oil med Ängskrasse- och Sheaolja är underbart effektiv och jag brukar passa på att ge mig själv en skön ansiktsmassage samtidigt som jag rengör huden. Det fantastiskt sköna med en rengöringsolja som lätt sköljs av med vatten.

Primer

Det finns flera olika primers som ger huden lite extra lyster. Oftast innehåller dom lite ljusreflekterande pigment och man lägger en primer efter sin dagkräm men innan sin make-up. Det bästa tycker jag är om man frågar någon om hjälp för att hitta rätt. Just nu använder jag ett från märket Hourglass – Veil Mineral Primer.

Lystergivande make-up

Det finns idag flera foundations och highlighters som kan pigga upp den mest grå och glåmiga hy. Jag brukar använda ett krämrouge med lite pigment för att ge kinderna lite fräschör och rosighet. Mitt favorit rougestick är Francois Nars i färgen Orgasm.