Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Leila Lindholm sommarpratar sommar i p1 grilla Bild: Pontus Lundahl/TT

Leila Lindholm: ”På sommaren vill jag laga mat utomhus”

Tv-kockens 3 sköna sommarfavoriter

Leila Lindholm, 39, är tv-kocken som med värme och matpassion bjuder på läckra rätter i så väl ombonade kök som vid grillen.

Publicerad 2015-06-11 | Vardagspuls

Leila Lindholm har många titlar på sitt visitkort nu för tiden. Tv-kock, kokboksförfattare, förläggare och hon har även öppnat en kedja konceptbutiker. Hennes receptböcker är utgivna på 15 språk. Nyckeln tillframgång?

– Jag har lyckats göra min passion för matlagning till mitt jobb, och det är ju drömmen, att få arbeta med det man är allra mest intresserad av, säger Leila Lindholm till Vardagspuls.

Här är Leilas 3 favoriter i sommar:

1. Att laga mat utomhus är en stor favorit. Jag älskar att grilla, och i sommar lägger jag massor av grönsaker, skaldjur och fisk på grillen. En hel del grönt hämtar jag från min egen trädgård.

2. Röra på mig utomhus. Jag kommer att träna inför Tjejmilen. Jag förbereder mig genom att springa och cykelträna. Det blir gym ibland, men inte så ofta. Under den här tiden på året vill jag passa på att komma ut.

3. Koppla av med en bok. Att läsa är skön avkoppling, med tillägget att jag är småbarnsmamma och oftast inte har så mycket tid till att läsa böcker. Men när jag lyckas hitta luckor för läsningen så blir det gärna en kriminalroman av Åsa Larsson. Jag gillar Stieg Larssons böcker också.

Fakta Leila Lindholm:

Född: 21 juni 1975.
Bor: Villa i Mariefred.
Familj: Sambon Mårten och barnen Walter och Olivia.
Bakgrund: Har arbetat på krogarna Operakällaren, Fredsgatan 12, Fjäderholmarna och Ulla Winbladh i Stockholm och Aquavit i New York. Fick sitt genombrott som tv-kock i ”Nyhetsmorgon” på TV4. 
Aktuell: Nya kokboken "The Fresh Foodie”. Sommarpratar den 16 juli, "om mitt liv, att förverkliga sina drömmar och att vända utanförskap och sorg till framgång”.