Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

kläder advenstmingel Bild: Vardagspuls
 

Vinterns trendplagg till adventsminglet

Inköpslista

Glitter, fransar och paljetter. Här tipsar modedesignern Valerie Aflalo om höstens trendiga plagg som passar perfekt till glögg-minglet.

Publicerad 2015-11-24 | Vardagslista

Valerie Aflalo blev känd för allmänheten i samband med att hon vann Fröken Sverige 2000. Sedan dess har hon hörts i flera radiostationer och setts som modell i ett antal postorderkataloger. 2005 startade hon sitt eget klädmärke.

I tisdagens Vardagspuls visade Valerie upp plaggen som passar perfekt till vinterns glögg- och adventsmingel.
Valerie hade själv på sig en klänning från sitt egent märke.

Inköpslista:


På övre bordet:
Cashmere set – Davida
Smala parkbälten – Valerie
Fjäderbälte – Valerie
Paljett/pärlsarmband – Valerie
Hårband – By Malene Birger
Örhängen – By Malene Birger
Svart/guld halsband x 2 –  By Malene Birger
Kedjehalsband mässing –  Valerie

På nedre bordet:
Fjäderväskor x 4 – Valerie
Box väska – Bik bok
Guld paljettklänning – Bik bok
Terracotta blus -  By Malene Birger
Svart glitterpolo – Valerie
Paljettkofta – Valerie

Klädhäst:
Lila paljetttröja –  By Malene Birger
Lila paljettkjol –  By Malene Birger
Svart glitterklänning – Valerie
Svart paljettklänning – Bik bok
Grön paljettklänning – Bik bok
Grön print topp + byxa – Valerie
Blommig klänning – Valerie
Terracottaklänning –  By Malene Birger
Svart helbroderad ros-klänning – Valerie
Fransjacka – Valerie
Sbart fuskskinn-jacka – Bik bok
Marinblå päls –  By Malene Birger

Dockor:
Fransklänning – Stine Goya
Fuskpäls cream – Bik bok
Halsband – Valerie
Skor – Isabel Marant
Coboltblå sidenklänning – Valerie
Öga-topp – Valerie
Guldig jacquard kjol – Valerie