Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Robin Paulsson Bild: JanErik Henriksson/TT, Johnér Bildbyrå

Robin Paulsson: "Det är min sommarpärla i Sverige"

Solig turné och grillförsök för komikern

Man kan tycka att Robin Paulsson, 31, förtjänar en lååång semester efter vårens marathon-insats i Melodifestivalen.
Vi tar tempen på komikerns sommar.

Publicerad 2015-06-10 | Vardagspuls

Komikern Robin Paulsson var bara 22 år när han fick sin egen talkshow på Svt. Ett uppdrag han klarade med den äran, och ”Robins” har rullat på sedan dess. Därefter har han även hunnit vara stammis i ”Parlamentet”, leda Melodifestivalen – och bli pappa. Det sistnämnda kommer han att ta upp i sitt sommarprat den 11:e juli.

– Jag kom på en massa skämt under förlossningen – som jag inte drog. Jag ska prata om hur det var att bli pappa, och hur man tänker som komiker, när det passar sig att skämta, och när det absolut inte är läge.

Men utöver att hålla låda i P1 kommer även den populäre ståuppkomikern att ge sig ut på vägarna med kollegor som Özz Nüjen och Nour El-Refai.

– I juli drar jag iväg på turné med Sunny standup-gänget. Det ska bli jättekul! Men sedan ska jag vara ledig. Vi kommer att vara ganska mycket i Norge eftersom min fru kommer därifrån, så vi kommer att hälsa på hennes släkt.

Vad händer annars i sommar?

– Jag och min fru har också pratat om att åka till ön Ven i Öresund. Det är otroligt fint där, en riktig sommarpärla med den där lilla hamnen. Så där hittar ni mig, förhoppningsvis.

Blir det en aktiv semester? Ni programledare har väl press på er att hålla er i form?

– Ha! Så är det nog. Jag tycker alldeles för mycket om mat, så jag kompenserar genom att röra mycket på mig. Jag går gärna dit jag ska, och nu blir det timslånga promenader med barnvagnen. Dessutom försöker jag komma i väg till gymmet ett par gånger i veckan. 

Vad blir det för sommarmat? Grillar du?

– Vi grillar alldeles för lite i min familj, faktum är att vi inte ens äger en grill. Vi har precis flyttat in i en ny lägenhet, så det har inte blivit av. Men nu måste vi börja testa på grillandet. Vi är inte så duktiga i köket, varken min fru eller jag. Vi är glada om vi lyckas lägga på två laxfiléer.

Fakta Robin Paulsson

Gör: Komiker, manusförfattare och programledare.
Född: 28 december 1983 i Åkarp.
Bor: Lägenhet i Malmö.
Familj: Frun Live Lausund och sonen Benjamin.
Bakgrund: Började som ståuppkomiker 2001. Fick sin egen talkshow, ”Robins”, 2006. Har skrivit manus till ”Time Out”, ”Extra allt" och ”Kvarteret Skatan”. Har lett Svenska idrottsgalan och Melodifestivalen.
Aktuell: Sunny standup-turné i juli, sommarvärd i P1 den 11:e juli. Kommer utöver papparollen och livet som komiker även avhandla i sitt sommarprat hur det var att få sin egen talkshow vid 22 års ålder: ”Det var ju inte alltid helt lätt, kan jag säga."