Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

sommar semester jobba tips Bild: Johnér Bildbyrå

Tittarna: "Så får vi semesterkänslor när vi jobbar på sommaren"

11 sköna tips för sommarkänslor

Blev det en jobbsommar? Attans.
Men du kan fortfarande få härliga semesterkänslor om du utnyttjar din lediga tid rätt.
Här är tittarnas bästa tips.

Publicerad 2015-06-04 | Senast ändrad 2017-07-14 | Vardagspuls

"Att ta ett kvällsdopp i sjön är sommar för mig och fungerar alldeles utmärkt även efter en arbetsdag!"
Ritva, på Vardagspuls facebooksida

"Morgonpromenad med min sambo. Låååånga när vi båda är fria, korta när sambon ska iväg, jobbar jag så går jag en runda och kollar in vad som händer i trädgården med kaffekoppen i handen. Sen grillar vi jämt... Funkar i alla väder. Cykla till Havsbaden vid sol. Kanske en mc-tur även en jobbhelg... Cykla i hela Ängelholm med lilltjejen på kvällen. Och är vi trötta på sol lägger vi oss i källaren och tittar på film."
Camilla, på Vardagspuls facebooksida

"Jag jobbar som sjuksköterska och det blir ofta jobb på somrarna. Men jag och min man brukar boka rum på ett litet hotell i skärgården och dit åker vi ut fredag kväll till söndag. Det blir som en liten minisemester mitt i jobbperioden."
Erika, i mejl in till redaktionen

"Picknick är väl det underbaraste man kan göra på sommaren med barnen. Om man inte har en bil, så kan man ju ta bussen ut i naturen. Eller ta med sig Triangiakök ut i naturen och laga mat med barnen. Man behöver ju inte åka så långt bort för att använda den. Tälta är ju också underbart med barn."
Marie-Louise, på Vardagspuls facebooksida

"Njuta av de ljusa kvällarna känns som det viktigaste för mig! Jag tar alltid sköna kvällspromenader med våran hund och passa på och bada kvällsbad i sjön! Det kan man göra hela sommaren, då glömmer man bort att man inte har semester!"
Hanna, i mejl in till redaktionen

"Jag bor nära havet så efter jobbet blir det ofta bad. Då känns det nästan som semester fast man jobbar. Tror även på att bryta rutinerna på andra sätt. En öl på stan en vardagskväll eller gratis parkteater."
Fredrika, på Vardagspuls facebooksida

"Jag brukar åka och bada direkt efter jobbet (brukar sluta kl 16 på somrarna) då hinner man få massor av sommarkänslor."
Carina, i mejl in till redaktionen

"Kom ihåg att man kan dela på varann och kan få en toppensemester."
Christina, på Vardagspuls facebooksida

"Vi brukar grilla ihop med grannarna någon gång i veckan och gärna bjuda in lite extra folk. Det är riktigt goa sommarkvällar, och då gör det inget att man jobbar dagen efter."
Lars, i mejl in till redaktionen

"Hitta på nåt med sina vänner när man väl är ledig."
Stina, på Vardagspuls facebooksida

"Jag brukar springa en runda och avsluta med ett morgondopp innan jag drar i väg till jobbet. Då har jag fått dagens dos av ljus och har den där härliga känslan med mig på jobbet."
Emilia, i mejl in till redaktionen