Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

Zara Larsson sommar i p1 sommarpratar Bild: Pontus Lundahl/TT

Zara Larsson: ”Jag måste lära mig att koppla av”

Sångerskans 3 uppdrag för sommaren

Ständigt omskrivna och fenomenalt framgångsrika sångerskan Zara Larsson, 17, har 3 uppdrag för sig själv, berättar hon för Vardagspuls.
Vi hejar på 1 och 2. 
Men ta det tredje med en nypa salt, Zara Larsson. Det går ju så himla bra.

Publicerad 2015-06-16 | Vardagspuls

Hon har hyllats av Nicki Minaj, är svenska Twitter-scenens mest inflytelserika och debutsingeln ”Uncover” har i dagsläget sålt sex gånger platina. I sommar debuterar Zara Larsson som Sommar i P1:s yngsta sommarvärd någonsin. Och kalendern för sommaren är fullspäckad, berättar Zara Larsson för Vardagspuls.

– Det går skitbra i Europa, vilket var helt oväntat. Jag har alltid siktat på USA, men eftersom det funkar så bra i Europa så vill jag vara där en hel del i sommar. Och jag kommer att spela mycket i Sverige. Turnén börjar på Bråvalla-festivalen, och sedan är det spelningar fredag–lördag nästan varje helg.

Den ständigt omsusade sångerskan har tre uppdrag för sig själv i sommar. Följande:

1. Lära mig att ta det lugnt. ”Jag kopplar aldrig av. Allt jag tänker på är på min turné och mitt nya album. Jag tror att jag borde fokusera på att sova lite bättre. Jag har så himla kul men jag går och lägger mig alldeles för sent, ofta vid tre-tiden, jag sover ju inte alls. Så jag borde väl börja dricka kamomillté och känna lugnet.”

2. Börja motionera.Jag rör inte på mig. Min enda träning är inför spelningar, lite dansrepetitioner. Men jag ska försöka bli bättre på det. Det är ju jättebra att gå ut och springa och ta sig iväg till gymmet.”

3. Tänka på vad jag säger.Jag känner mig ganska fri ändå, trots att jag blir så uppmärksammad. Jag blir inte förföljd av fotografer. Jag tar tunnelbanan varje dag. Men allt jag säger blir i princip omskrivet. Så jag får tänka lite på vad jag säger. 

Sommarpratet då? Där kommer Zara Larsson att berätta mer om sig själv. Kanske för en helt ny publik.

– Jag kommer att prata om hur det är att vara 17 år. Hur det är att alltid vara yngst i alla sammanhang. Jag vet ju att de flesta som lyssnar är lite äldre än jag är, och då kanske jag får introducera mig på nytt. Då får jag berätta vad jag står för, säger hon.

Fakta Zara Larsson

Gör: Artist.
Född: 16 december 1997 i Stockholm.
Bor: Hos föräldrarna utanför Stockholm.
Bakgrund: Vann ”Talang” i TV4 år 2008. 2013 släpptes singeln ”Uncover”.
Kuriosa: Zara Larsson är den person som har störst inflytande på svenska Twitter, enligt kartläggningen Twittercensus.
Aktuell: I fjol kom hyllade debutplattan ”1”. Sommarvärd i P1 den 25:e juli. Spelar på Bråvalla-festivalen den 25–27 juni tillsammans med Kent, Say Lou Lou, Robbie Williams, In Flames, med flera.