Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

 

Ny säsong av Vardagspuls – på Expressen TV

Live mån-tors kl 13.00 – och on demand när du vill

Vardagspuls kommer tillbaka med en ny säsong med Kristin Kaspersen som programledare. De nya avsnitten av programmet sänds och publiceras på Expressens alla digitala plattformar.
Och självklart kommer du även fortsättningsvis kunna hitta allt – hela programmet live och on demand liksom alla klipp – här på vardagspuls.se

Publicerad 2016-01-14 | Vardagspuls

– Jag är så glad att få jobba vidare med Vardagspuls. Att få jobba med det jag brinner för som kost, hälsa och träning, är fantastiskt kul. Jag vill vara med och inspirera tittare att må bättre. Dessutom är vi ett grymt team som jag älskar att jobba med, säger Kristin Kaspersen.

 

Tidigare två säsonger har programmet sänts i TV4 men med start den 1 februari övergår sändningarna till Expressen TV.
Hos Expressen blir Vardagspuls ett nytt inslag på digitala plattformar som Expressen.se, Hälsoliv.se, Mittkök.se och Expressens Apple TV-app. Programmet kommer att direktsändas på Expressen TV måndag-torsdag från kl 13.00, och där kommer du även i efterhand att kunna titta på ett urval av de bästa klippen.

– Vardagspuls blir med sin höga kvalitet och energiska innehåll ett kraftfullt tillskott till vårt tv-erbjudande, säger Bella Levy, chef på Expressen TV.

Fortsätter som vanligt på vardagspuls.se

Du som brukar titta på Vardagspuls kommer att känna igen dig från tidigare säsonger. Vi vet att många av våra tittare har gillat det vi gör. Skillnaden är att vi nu gör det i en delvis ny miljö. För liksom tidigare kommer Vardagspuls också att livesändas på vardagspuls.se där du kan titta på alla klipp liksom läsa om det mesta av det bästa inom kost, träning och hälsa. Vardagspuls finns också på de sociala plattformarna – facebook, twitter och instagram.

– Tittandet digitalt vet vi kommer blir större och utvecklas hela tiden när tittaren ändrar sina vanor i takt med att tekniken utvecklas. Jag är själv intresserad och jobbar med att se på hur vi kan använda det digitala på bästa sätt och följer utvecklingen, så det här är superspännande, säger Kristin Kaspersen.

Vardagspuls produceras av produktionsbolaget Brand New Content i samarbete med Arla Foods.
– Vår ambition är att lyfta folkhälsa ur ett brett perspektiv, säger Catarina Molin Österlund, vd för Vardagspuls som är en del av Arla Foods.