Hur sparas mina uppgifter?

Betr. elektronisk behandling av personuppgifter i Arla Foods-koncernen.

Vår personuppgiftspolicy innefattar de åtgärder som vi vidtar för att säkerställa att alla de upplysningar som kommer i vår ägo förvaras korrekt och förblir konfidentiella och endast används för sitt ursprungliga syfte.

Om du har några frågor eller kommentarer rörande Arla Foods internetpolicy kan du antingen skicka e-post till arla@arlafoods.com eller skriva till Arla Foods Lindhagensgatan 126, 105 46 Stockholm.

PERSONUPPGIFTER

De enda personuppgifter som vi samlar in är de personuppgifter som du lämnar till oss när du går in på vår webbplats eller på annat sätt lämnar till oss när du besöker vår webbplats. Om du önskar skickar vi en utskrift där det framgår vilka upplysningar vi har om dig.

På vår webbplats lagras inga personuppgifter automatiskt och inga personuppgifter samlas in automatiskt på något annat sätt. Det är endast användarens IP-adress som webbservern automatiskt känner igen för att därefter skicka webbsidorna till din dator. Om du är ansluten till internet får du en IP-adress som ser ut ungefär så här: 197.188.58.9.

Vi använder s.k. cookies för att samla in uppgifter av teknisk karaktär och för statistiska syften, för att mäta webbplatstrafiken. Alla dessa upplysningar är icke-personrelaterade uppgifter och du kan inte identifieras utifrån dem. De samlas endast in av systemadministrativa skäl. En cookie är ett meddelande som skickas från webbservern till webbläsaren. Den har bland annat till uppgift att identifiera användarens dator och på så sätt registrera webbplatsens besöksmönster.

I vilka sammanhang används personuppgifterna?

De personuppgifter som du lämnar till oss används enligt följande:

  • Skaffa uppgifter, produkter eller tjänster till dig som du bett om.
  • Lämna upplysningar till dig om produkter eller tjänster från Arla Foods som du kan vara intresserad av, eller andra marknadsrelaterade syften för internt bruk för att förbättra webbplatsens innehåll. Det kan vara information eller användartest, som du i förväg anmält intresse för att delta i, för att anpassa webbplatsens innehåll och/eller layout till den enskilda användaren. Det kan även röra sig om att göra användarna uppmärksamma på uppdateringar av webbplatsen, samt samla in och offentliggöra statistiska upplysningar om användaren och dennas önskemål. Observera att statistiken är anonym och att det därmed inte är möjligt att identifiera enskilda användare.

VIDAREFÖRMEDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till tredje part (förutom anställda på Arla Foods) utan ditt samtycke, som ska lämnas enligt de villkor som beskrivs nedan om du inte lämnar andra instruktioner.

Om du vill tas bort från vår e-postlista

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till eller rätta dessa uppgifter ber vi dig kontakta arla@arlafoods.com. Du kan när som helst be att få dina personuppgifter raderade från vår e-postlista genom att skicka e-post till arla@arlafoods.com.

ÄNDRINGAR AV VÅR PERSONUPPGIFTSPOLICY

Om vi beslutar att ändra vår personuppgiftspolicy meddelar vi detta på denna sida. Om vi däremot vill genomföra väsentliga ändringar i det sätt som vi behandlar personuppgifterna som vi har om dig kommer vi att be om ditt samtycke innan vi genomför ändringarna.

I samarbete med Motivationsdagen motivationsdagen
motivationsdagen Bild: motivationsdagen

Ta med kollegorna på årets bästa arbetsdag

1000 kr rabatt per plats för Vardagspuls alla läsare

Lyssna på några av Sveriges vassaste föreläsare och tanka energi, kunskap och inspiration. Motivationsdagen, i samarbete med Vardagspuls, kommer till Stockholm, Göteborg och Malmö – och passar perfekt som säsongsavslutning med jobbet.
Boka din biljett före den 1 december så får du som Vardagspuls-besökare dessutom 1000 kronors rabatt.

Publicerad 2016-11-17 | Vardagspuls

De flesta av oss ger väldigt mycket i vår arbetsvardag. Vi levererar produkter, service, vård, omsorg, kompetens – och massor med kraft och energi. Därför är det viktigt att ibland också få luta sig tillbaka och ladda om batterierna.

På Motivationsdagen vill vi att du ska ta emot, fyllas på och berikas med tänkvärda, kloka och roliga föreläsningar av våra mest inspirerande föreläsare. Och både Leila Söderholm och Gunnar Söderström känner du nog igen från Vardagspuls.

Lyssna på när Pia Sundhage engagerat berättar om vad hon lärt sig om gruppdynamik, ledarskap, motivation och att vara bäst när det gäller.
Ta del av Maria Lundqvist fantastiska scennärvaro när hon skapar magisk stämning i lokalen och kastar oss mellan gråtglansiga ögon och förlösande gapskratt.
Hör Tony Irving berätta om allt från fåfänga och fettsugning till världsmästerskap och stjärnglans - ocensurerat och personligt.
Var med och se Leila Söderholm live, och lyssna på hennes fängslande blandning av livshistoria och smarta tips på hur vi kan välja hälsa i vardagen.
Låt Gunnar Söderström inspirera er med nya sätt att tänka på arbetsglädje, medarbetarskap och inre motivation. Vardagen kommer bli lite mindre grå, och livet lite mera gyllene.
Fascineras av Ari Riabacke, filosofie dr. i risk- och beslutsanalys, när han applicerar sina kunskaper på livet i stort och hjälper oss att tänka kring våra allra viktigaste val.
Följ med på Tilde de Paulas personliga och generösa berättelse om flyktingskap, kärlek, desperation och längtan efter samhörighet.
Få en skrattfylld, tänkvärd och motiverande stund med Kristian Luuk när han berättar om sin väg från Handels till På spåret och hur man kan våga släppa sargen och hitta sin grej.

Vardagspuls-rabatt – gör så här för att köpa din biljett

Du som Vardagspulsläsare kan köpa platser till dig och dina kollegor till bättrer pris – 1000 kr i rabatt när du/ ni anger koden Vardagspuls. Ordinarie pris per biljett är 2490 kronor + moms.

Du kan enkelt anmäla dig på www.motivationsdagen.se där det också finns en massa mer information om eventet. Rabatten gäller för anmälningar som görs under perioden 18 november – 1 december.

Hoppas vi ses!